Home

OWNER

Facebook

Twitter

Rinduuhhhh !

Assalamualaikum .


hai..nak share something lahh. .malam ni aku rase rinduuu sgt kat dia. rindu nyer laen mcm lah dari hari-ii biase. x thu lah. sekejap je kot dia 'tak ada'. tak smpai sehari kott. tak de kt sini bermaksud bknnyer dia x de kat dunia nih tp dia x mcm selalu. maksud mcm sllu tu mcm mne eak nak tulis.. hurm.. dia seorang yg periang, manje, suke usik aq, arghhh. hanye aku jelah yg thu mcm mne dia.. huh. aq thu dia tga majuk ngn aq skunk nih. mara aq. kesal ngn perangai aq. jujur aq akui kesalahan aq.aq minta maaf.  huh..nak thu tak ? merana gak dibuatnyer aq.. mcm x tentu arah rasenyer. wat keje pon mcm x de semangat. muke tu da x booleh nak senyum rasenyer. smpi member aq ckp ko apesal.. arghhh. baliklah cepat eah sayang. rindduuu sangat nih.. sy perlukan awakkkkk !


coretan NURFIKRI BIN YUSOF


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

i'm backk !!!!!

fuhh fuhh ! *tiup habuk.. walaweii.. lamo gilo den x update blog ni ha. haisyy.. nampak tak bzy smpai blog pun terabai.. cisss ! bzy la sangat wanii oiiii.. haiihh.. mane nak mula nihh.. hurmm. rindu. sedih.. gembira.. semua perasaan ada lahh. ekeke. pada 6/4/2014 pada jam 4 lebih,, maka dengan rasmi nya aku melangkah keluar dari zon melaka dan akan berhijrah ke zon perak.. cehh ayat kau jahh ! hurm.. maka berakhir lah semester 1 di uitm lendu.. Alhamdulillah.. tapi yang sadis nye bila terpaksa meninggalkan roomate2 yang sekepala, best and semua lah ! hehee. sedihh aty ni wokk. hurmmm.. :'( kalau kak aten tuh, InsyaAllah berjumpa lagy kat perak nanti.. tapi Yati ?? hurmm.. die pun pindah kat seremban.. hurm. sungguh ! ni la namenye 'setiap pertemuan pasti ada perpisahan !' hurm.. x pe2.. semoga kita berjumpa 1 hari nanty.. and lagy 1, yati ad bagy hadiah kat aku n kak aten.. hehe. tengss beb ! hee. ad surat kat dalam tuh.. aku bace cam tu jela.. yela. nanty nanges x berlagu aku nihh.. so nanty bile aku dah betoi2 sedia, aku bace k sayang ! hehee. you make my tear's down girl ! *ayat bi aku tonggang langgang ! k lahh. ckup sampai kat sini.. bye bye semua !


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

alahaii jauhhhh....

bismillahirrahmanirrahim..... 
hari nih 2 februari 2014.. dah hampir 3 bulan aku kat uitm kampus alor gajah,melaka nih.... after this, kami student diploma accountancy information system akan berpindah ke uitm kampus tapah,perak pada 8 jun nanti... hurmmm... sedih ? happy ? entah laa.. rasa macam jauh sangat lah pulak.. tapi rase macam nak jauh2 la pulak.. entah laa.. berbelah bagi rasenye hati nihhh.. aku tak de lah suke merantau sangattt.. tapi aku nak jugak rase mcm mane jadi student yang jauh dari family.. kalau ditanye skrg ni tak cukup jauh ke ? jwpn aku mmg la jauh.. ishh.. jauhhh tuh.. sejam lebihh woo dari muo ke melaka ! kalau jalan jam, mau makan smpai 2 jam lebih.. aiyooo ! tapi kalau nak menuntut ilmu, biar lah sampai ke negori cina.. ye dakk ? hurm.. sayangg nye nak tnggalkan family.. sayangggg nye nak tnggalkan fikri.... hurmm.. sabarlah hati.. sabaarrrrr.... *tu la.. nak rase sangat kan dduk jejauh.. nah amek kau !*



tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

no title

assalamualaikum.. lama sudah aku tak mencoretkan kisah2 hidup aku. hehe. tp ad ke yg bace ? k aku sorang. hahaa. hurm.. tak de ap pun yg perlu diceritakan kat sini.. cuma... hati manusia ni boleh berubah, so i want to be more careful.. insyaAllah..





tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner