Home

OWNER

Facebook

Twitter
tuhan tolong lembutkan haty dia,,untuk terimaku seadanya..
kerna ku x sanggup,,kerna ku x mampu..
hidup tanpa dia disisiku..
tuhan aku tahu bnyak dosaku..hanya ingat kamu kala dukaku..
namun hanya kamu yg mampu mmbuka pntu hatinya tuk cntaku..
malam kau bawalah rinduku,,untuk dirinya yg jauh dariku..
agar dia tidak kesepian,,selalu rasa ada cinta agung..
hujan bawa airmata ku yg mengalir mmbasuh lukaku..
agar dia tahu ku trsiksa tanpa cinta dia dhaty ku..

awak,,awak g mane??sye rndu cngt2 kat awk..dngar lagu neyh wat aq touching lak mlm2 neyh..hurm,,serius!sye rndu at awk..mlm nie last aq on9..n aq rse cm nk deactive kan je fb neyh..ntah la..skit aty,,jelez,,mnyampah..smue ada..


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

ya Allah,,kuatkanlah jodoh kami..

ya Allah,,kenapa wujud lagi perasaan neyh..walaupun skrng dye da jaoh?knp mzty aq yg rase..ya Allah,,knp mzty ad perasaan jelez nie dkat org yg bkn kepunyaan aq,,yg bukan hak aq,,yg bukan milik aq sepenuh nya??ya Allah,,hati aq sakit setiap kali tengok wall dye..wlupun hati dia syg kat aq,,n hati aq sayang kat dye,,tp aq ttp risau..dia boleh pilih sesape yg dye nk..aq bkn prempuan yg baik,,jauh sekali prmpuan yg bole buat dye bhgia seumur hdup dia..aq malu nk brterus terang dgn dia..aq malu nk ckp yg aq jelez ngan dia..aq tau,,aq bukan sspe bagi dia..aq tau..ya Allah,,kau satukan lah hati kami..kau temukanlah kami bila da besar nanti..jgn lah kau hilangkn cnta yg ada ddlm hatiku dn hatinya ya Allah..satukanlah kami ya Allah..
   [nurfikri b.yusof  ♥ syazwani mohd amin]




tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

maaf~MAAF~maaf~


perempuan yg baek hanya untuk lelaki yg baek..insyaallah..

maaf sbb x dpt jadi yg trbaek tok awk,,maaf sbb x dpt nk wat awk epy,,maaf sbb tngh skit aty ngan awk,,maaf sbb deactive an fb sye..*x de kne mngena*maaf sbb susah kan awk,,maaf sbb x leyy ilangkan jelez nie@_@,,
maaf sbb syg awk,,maaf sbb segalanya~aggrrhh!!x mau jelez2 ag da..ok..relax..x nk tngok pape ag da..*jgn pkir laen*sbb 2 laa aq deactive kan fb..hee..x nk mrah2 ag da..nk cool jerk..sabar 2 kan separuh drpd iman..hurm,,cpe yg knal aq,,aq nie mmg kuat jelez cket..siket je k..haha..x pe laa..aq ok..tngok arr lau ad mase nnty,,aq active an balek fb ue..haha..*alasan je..*huhu..aq nk cube jdik pmpuan yg baek laa paz nie..redha ngan smue nye..:) insyaallah..amin..


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

kalau korang ditempat aku..

hehe..nie tajuk entry aq kali nie..'KALAU KORANG DTEMPAT AKU"..nk tnye laa..klu korg dtmpat aq,,kowg nk wat pe lau org yg korg suke vs syg vs cnta x prcaye kat kowg??stiap mnusia akn rse cm 2 kan dkat org yg dyeowg syg..tp,,lau x de kprcayaan antare satu same laen,,x guna terbitkan prasaan syg ue kan..buang mase,akal n fikiran je an..aq ulang lagi sekali,,BUANG MASE,,AKAL dan FIKIRAN..kan3..2 pndapat aq larr..x twu larr kowg..hurm,,k laa..mlz nk pkir lgy..


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

8.1.2012

hurm,,hye guys..da lme x update blog nie kn..hurm..ary jumaat ary 2,,aq da fkir msak2 n nie result final aq..--------------------------->drop prinsip akaun!!!!lpaz da drop ue bru rse nyesal lak..cm ner nie eak..syg laa lau drop gitu jer..tp nk wat cm ner..da lpaz da..x ley nk trik balek..huh!cm ner nk jdik akauntan neyh..aiseymen..x pe arr..x jdik akauntan,,doktor pon boleyy..huhu..doakan kejayaan aq eah..huhu..nk twu x pe aktiviti aq paz nie??ary isnin smpai jmaat kat asrama..jmaat tngah hari balek umah..jmaat mlm ad tusyen..sabtu dtg skola blek,,ad tsyen kat skola..paz ue mlm sbtu tsyen kat luar pulak..ahad dari kol 11 smpai kol 5.30 ad tsyen kat luar..3 subjek straight..tp ad rest arr..paz 2 balek oztel..waaaaaaa!!penatnye..x pe laa..chill ok!
                                                               semangat!!


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

skola!skola!

2.1.2012..bermula la kisah aq kat asrama bandar maharani..haha..*mcm lerr bru first time msuk*hee~lau trmsuk esok,,that's mean da 5 taon la kan aq dduk at asrma tu..mcm2 da yg aq alami kat sne..huh..esok kne balik oztel..mzty aq rse sunyi..kn3..even ad rmai kwn pown,,aq ttp rse sunyi..sbb FIKRI x de..hee..*ngada2 je kn aq nie..*rindu seyy kat dye..hurm..yela..wat kali terakhir nie,,aq nk mct ngan dye gak mlm nie..haha..yela..paz nie mzty masing2 da bzy coz nk spm..hurm..nk ckp pe lagi eak..hurm..dah la~2 je la kot..to y0u all yg kat luar sne 2,,jge dri bek2!huhu..as-salam..


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

KALAU BENAR SAYANGKAN SESEORANG ITU..

GIRL : awak, saye nak bg tahu awk sesuatu.. 
BOY : ye syg,ape die ckp lah.
GIRL : Ex saya datang balik nakkan saya. Hmm..
... BOY : ouh.. Awak masih syg dia ke?
GIRL : Ermm.. Entah. Awk rasa??
BOY : kalau awk masih sygkn dia syg, awak pergi lah pada dia.
GIRL : Awak tak  cemburu ke ? Awak tak marah?
BOY : (tunduk dgn nada suara yang sayu) Buat apa sye nak marah awak syg. Mungkin dia boleh jaga awak dengan sempurna. Saya tahu kalau betul awk sygkan saya sayang, awak takan Biarkan orang lain rampas awak dari saya. (tunduk lalu setitis air mata jatuh membasahi bumi )
GIRL : (terdiam terpaku dgn kata2 kekasihnya) syg, saya tak inginkan yang lain, saya janji cinta saya hnya untuk awak. (lalu mengesat airmata si kekasihnya)

kesimpulannya:
Janganlah menguji tahap kecemburuan seorang lelaki, kerana ianya akan pendam sehingga menitiskan air mata. Air mata bg lelaki amat bermakna, tp ianya akan tewas jika hatinya diluka.



tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner