Home

OWNER

Facebook

Twitter

JUM BUAT DUIT !

Berkurun rasa nya x update blog. bukan apa.. busy siket dengan macam macam hal kat dunia ni. hehe. haaa ! tajuk kat atas tu pasal buat duit kan.. kali ni nak kenal kan satu page nih. clixsense.. sape pernah denga ? haaaa.. page nih pasal click iklan jurrr untuk dapatkan duit. ianya berbentuk dollar and satu iklan boleh mencecah $0.02.. nampak sikit kan.. cuba bayangkan kalau berbulan atau bertahun, x ke makin lama makin banyak. hehe. kepada sesiapa yg sabar jurr dialu2 kan.. kepada yg mengharapkan duit datang bergolek sambil goyang kaki, memang x digalakkan la untuk mencuba. lagipun, clixsense ni free je uolls. setiap hari korang boleh click iklan2 yg akan disediakan. tapi sehari terhad kepada beberapa jurr iklan. memang duit tu lambat untuk masuk.. sebab tu sy cakap, org yg sabar jurr yg boleh join. banyak lagi sebenarnya pasal clixsense nih, nanti kita cerita lain kali ye, i've got to go. bye ! 

proof of payment
 banyak lagi bukti pembayaran.. u can check on google. :)


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner