Home

OWNER

Facebook

Twitter

i'm backk !!!!!

fuhh fuhh ! *tiup habuk.. walaweii.. lamo gilo den x update blog ni ha. haisyy.. nampak tak bzy smpai blog pun terabai.. cisss ! bzy la sangat wanii oiiii.. haiihh.. mane nak mula nihh.. hurmm. rindu. sedih.. gembira.. semua perasaan ada lahh. ekeke. pada 6/4/2014 pada jam 4 lebih,, maka dengan rasmi nya aku melangkah keluar dari zon melaka dan akan berhijrah ke zon perak.. cehh ayat kau jahh ! hurm.. maka berakhir lah semester 1 di uitm lendu.. Alhamdulillah.. tapi yang sadis nye bila terpaksa meninggalkan roomate2 yang sekepala, best and semua lah ! hehee. sedihh aty ni wokk. hurmmm.. :'( kalau kak aten tuh, InsyaAllah berjumpa lagy kat perak nanti.. tapi Yati ?? hurmm.. die pun pindah kat seremban.. hurm. sungguh ! ni la namenye 'setiap pertemuan pasti ada perpisahan !' hurm.. x pe2.. semoga kita berjumpa 1 hari nanty.. and lagy 1, yati ad bagy hadiah kat aku n kak aten.. hehe. tengss beb ! hee. ad surat kat dalam tuh.. aku bace cam tu jela.. yela. nanty nanges x berlagu aku nihh.. so nanty bile aku dah betoi2 sedia, aku bace k sayang ! hehee. you make my tear's down girl ! *ayat bi aku tonggang langgang ! k lahh. ckup sampai kat sini.. bye bye semua !


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner