Home

OWNER

Facebook

Twitter

alahaii jauhhhh....

bismillahirrahmanirrahim..... 
hari nih 2 februari 2014.. dah hampir 3 bulan aku kat uitm kampus alor gajah,melaka nih.... after this, kami student diploma accountancy information system akan berpindah ke uitm kampus tapah,perak pada 8 jun nanti... hurmmm... sedih ? happy ? entah laa.. rasa macam jauh sangat lah pulak.. tapi rase macam nak jauh2 la pulak.. entah laa.. berbelah bagi rasenye hati nihhh.. aku tak de lah suke merantau sangattt.. tapi aku nak jugak rase mcm mane jadi student yang jauh dari family.. kalau ditanye skrg ni tak cukup jauh ke ? jwpn aku mmg la jauh.. ishh.. jauhhh tuh.. sejam lebihh woo dari muo ke melaka ! kalau jalan jam, mau makan smpai 2 jam lebih.. aiyooo ! tapi kalau nak menuntut ilmu, biar lah sampai ke negori cina.. ye dakk ? hurm.. sayangg nye nak tnggalkan family.. sayangggg nye nak tnggalkan fikri.... hurmm.. sabarlah hati.. sabaarrrrr.... *tu la.. nak rase sangat kan dduk jejauh.. nah amek kau !*



tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

No comments:

Post a Comment

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner