Home

OWNER

Facebook

Twitter

cinta semakin pudar ?

TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR... 

♥ Malas angkat telefon..
♥ Taip sms pun pendek2 jer..
♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.'

♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!!
♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..
♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..
♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia..
♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..
♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas...
copy paste 'muka buku'
memang aku ada buat pun bende kat atas nih..tapi tak semua lah..hurm..i dont know why..



tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

7 comments:

  1. ^_^... no comment dan susah nak comment...

    ReplyDelete
  2. Mari join sini, best!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

    Thanks!

    ReplyDelete
  3. Errr , terdiam seketika...

    ReplyDelete
  4. huhu xtau nk kata pa la..mybe should do something utk kembalikan cinta tuh..biasalah hati manusia kan selalu berubah;)

    ReplyDelete
  5. Hello , Dari segmen yang sama , done follow .
    http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-follow-dan-follow.html

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner