Home

OWNER

Facebook

Twitter

cinta semakin pudar ?

TANDA-TANDA CINTA YANG SEMAKIN PUDAR... 

♥ Malas angkat telefon..
♥ Taip sms pun pendek2 jer..
♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak layak untuk awak.'

♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!!
♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..
♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan hati..
♥ Dia dah x kisah kalau tak jumpa pun..sebulan x jumpa lagi bagus..
♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia..
♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..
♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit pun susah,..katanya hp cepat panas...
copy paste 'muka buku'
memang aku ada buat pun bende kat atas nih..tapi tak semua lah..hurm..i dont know why..



tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

insyaAllah.. :')

image : en.google
kadang2 ape yang kita hajat kan x semua tercapai..sebagai manusia,,aku just mampu berdoa..berdoa...dan berdoa..mungkin ada rezeki aku kat tempat lain,dalam bidang lain..insyaAllah..usaha ! dan aku cuma...rasa down skrg nih.. T___T nak join segmen tadi..tapi..terus dah x de mood..k finee.. SYAZWANI MOHAMED AMIN,, sila percaya pada rezeki anda ! :') yes ! i will !


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

apa ?

kata hati merayu aku pergi, 
meninggalkan diri mu,
tapi ku tak berdaya !
mengapa semua harus ku alami.....

merepek meraban sana sini,,
nak delete ke tak blog nih ?




tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

quote today



Malas nak tulis pape..nah aku tepek lirik lagu nih..faham2 sendiri laa maksudnye..agak2 yg HURUF BESAR tuh,,maknanya aku mmg tujukan kat dia 
-_______-

PERNAH KAH KAU MERASA..
JARAK ANTARA KITA..
kini semakin terasa..
setelah kau kenal dia...

aku tiada percaya..
teganya kau putuskan..
indahnya cinta kita..
yang tak ingin ku akhiri...

kau,,pergi tinggal kan ku..

TAK PERNAHKAH KAU SADARI,,
AKU LAH YG KAU SAKITI..
engkau pergi dgn janji mu yg telah kau ingkari..

oh tuhan tolonglah aku..
HAPUSKAN rasa CINTAKU..
aku pun ingin bahagia..
walau tak bersama DIA !

nak lirik penuh ? cari sendiri.. :p hahah !

kadang2,,ada jugak orang yg baik hati menemani kita saat kita kesedihan dan kesunyian...dan mungkin orang tu jugak dapat hapuskan air mata kita ? who knows ? -ikut hati mati-








tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

alhamdulillah..terima kasih Allah.. :)

kalau post yg dulu tuh aku ade cakap pasal lesen right ? k kali ni aku nak cakap pasal jpj..jpj oii ! haha ! terbaekk lah tuan jpj tadi..huh ! penatt laa kot..ok,,pengalaman aku mase test bahagian II tadi,,mmg menggerunkan..bolee pulak aku takk pakai tali pinggang keledar ekh..aku perasan time kat atas bukit..hah ! gelabah giler nak mati arr time tuh..tapi still lek ag lah..then,,abg jpj tuh suruh jalan but kereta aku terundur siket..*gelabah punya pasal..die suruh buat balek..n time turun tuh baru aku pakai tali pinggang..fuhh ! naseb bek die tak nampak..kalau tak sia2 je selama nih..pas tuh mase jalan raya,,awal2 lagi aku tak bolee nak turunkan handbrake..haha ! lawak seyy..siap kene ajo lagy dengan tuan jpj tuh..tapi tetap x bole sebab aku nih seorang gadis yang lemah..hewhew..knp panggil tuan ? sebab jpj sebelah aku tuh ketua..so,,hormat la siked..naseb baek x garang..siap bole ckp lagi pasni tukar gear,,berhenti dan lain2..haha..terima kasih tuan ! *tabik springg ! wahaha ! dia kata,,aku kene latih banyak lagi sebab kalau bawak kete bapak aku,,komfem x lama riwayat kete tuh..haha..bkn sebab laju..tapi aku maen tolak je gear tuh kuat2..huhu..n moto pun ok jugak..alhamdulillah..tapi aku rasa org jpj tuh x tengok sangat..yela..kami kan ramai..ya Allah,,bersyukur sangat2..Alhamdulillah..terima kasih tangkak driving school ! pas nih mesti aku rindu kat cikgu2 pusat memandu tuh..eh ? haha ! mesti lah aku rindu kat kawan2 seperjuangan aku..hehe..

no yang membawa tuah..no.5 untuk kereta n no.9 untuk moto..awal kan  ? hewhew.. *abaikan aku yang gemok tuh..maklumlah,,dah kuat makan sekarang..haha !

dari kiri  : Farahin , aku , Syazwani sam , Najihah

muke2 keletihan..haha ! miss u all ! :) semoga maju jaya di hari akan datang.. :)

klik gambar tok pembesaran..

p/s bangga bila pagi tadi salam ayah then ayah kate : 'buat betol2'..mak pun ada cakap..tapi aku biasa dengar mak yg cakap..n aku bkn rapat pun dgn kedua2 mereka..tuh yang rasa terharu bila ayah ckp cam tuh..terima kasih mak ayah.. :')











tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

Birthday Giveaway Nur Alja

Tarikh Tutup :- 5 April 2013 11.59 Malam

klik banner tok join.. ;)


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner