Home

OWNER

Facebook

Twitter

SEGMEN : Song In My Heart

klik banner untuk join.. tamat :26.02.2013
tajuk lagu :
mimpi indah
penyanyi :
apit
lirik yg membawa makna :

bila ku pejam mata..
dirimu yang menjelma..
bertemu kita didalam mimpi indah..
kau bersinar menerangi kegelapan..
kau hadir menyeri kehidupanku..
maafkanlah daku kisah cinta lalu..
takkan ku ulangi kesilapanku..

kenapa suka ? :
ada orang kata,,bila dia rindu kat saya,,dia akan dengar lagu nih..ohh ! terharu sangat time tuh..n now,,bila saya rindu dia,,saya pulak yang dengar lagu nih..hikhik..semua lirik lagu nih,,membawa makna yg sangat dalam antara kami.. :)




tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

1st Giveaway by Zura Online Shopping

 klik banner tok join.. 23 feb 2013 - 23 mac 2013
tag : iyraa , nazyra








tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

nak join ? klik banner diatas :)
Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-
1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. hihii

TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)



nota kaki : harap2 menang..cer tengok hadiah nye..wow ! super dupper ohsemm laa..n now dah ad 400+ + yg join..ramai kan ? huhu..


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

SEGMEN: Klik Sana! Klik Sini!


tag : anees
nak join ? klik banner.. :) tamat :24.2.2013



tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

jom daftar MyHeppi

haha ! selain facebook,,twitter,,blog,,dan yang lain2..ada 1 lagy laman sosial yang korang patot cuba laa untuk tambah kenalan laa katakan..hee..aku pun tak tau sejak bila wujudnya MyHeppi nih..tapi aku yakin,,dah ramai yg buat akaun MyHeppi nih..aku je yang macam jakun siked..haha ! dengar pasal bende nih pun dari kawan..huahua..jangan risau,,MyHeppi nih lebih kurang sama je dgn facebook..just lain siked laa..lebih kepada islam..kot = =' aku lagi blurr kod time buat twitter dulu..jadah haram x tau pape sey,,haha !  tapi akhirnye faham jugak..huehue..so,,jum laa join..jgn lupe add aku skali..nih nama aku kat situ : 
syAzri shAhz ni pulak bagi yang nak join : MyHeppi
nih aku printscreen siked..huehue..




klik gambar tok pembesaran

hah ! macam mana ? ada macam facebook kan ? hewhew..meh lerr kita.. :) tengok tuh,,rakan aku pun sorang je..haha ! tu pun aku x kenal sape..maen add je..hee.. :D





tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

1st Short Giveaway by Nana

nak join klik banner di atas.. :)


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

MKM 2'nd GIVEAWAY

nak join klik banner..
tag : Hana , Saniah , Una





tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

just let it..



salah ke aku ? ego ke aku ? sememang nya aku tak bole lari dari perasaan ni..sejuta kata maaf pun tak dapat kembali kan ketenangan dalam diri aku..
kadang2,,aku teringin nak gelak sama2 dgn dia..macam dulu2..tapi tu semua dulu..masa pun dah lama berlalu..tak usah laa aku kenang kan lagi..
untuk melupakan orang yang kita sayang x sama macam melupakan kenangan yang kita bina bersamanya..pada awal perpisahan,mungkin kita akan menangis..dan susah untuk melupakan dia..
tapi lama kelamaan,,percayalah..kita akan lupakan dia sedikit demi sedikit..kalau pun kita menangis merindu kan dia,,sebenarnya kita menangis merindukan kenangan kita bersama dia..see ? kita dah pun lupakan dia sedikit demi sedikit..insyaAllah..

aku sering membina angan..
membina istana indah..
dia sebagai raja dan aku sebagai ratu..
biarpun istana kami hanya sekadar pondok kecil,
namun aku tahu….
Dia akan sentiasa di sisi dan mencintaiku selamanya..
                          adaptasi dari novel : Selagi Ada Dia(Aisya Sofea)


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

isyy,,

dah lame tak update..dah lama jugak aku tak bercerita pasal dia..aku dengan dia ok je..*ok laa sangat ! haha ! rabu hari tuh,,dia baru kehilangan nenek dia..aku turut bersimpati kat dia..al-fatihah..dan sehari selepas tuh,,dia pulak demam..aku harap kau cepat2 sembuh k..aku rindu kau..tapi mlm td,,aku saje je uji dia..x sangka dia leyh tacing ngan aku..aku pun bodoh sangat tacing balek wat pe ! isyy,,patutnye aku pujuk dia..n skrg,,macam aku pulak yg lebih2 majok ngan dia..haha ! childish betol kan..biarlah..dia pun tak nak dah text aku lagy..dia da bosan ngan perangai aku agaknye..biiarr,,biaaarrr,,biiaaaarrr ! aku tak nak dah kacau hidup dia lagy..aku..er..aku janji aku takkan BERHENTI kacau kau ! haha..otak aku sememang nye da biul..so,,just ignore me ok ! 



tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner