Home

OWNER

Facebook

Twitter

wait..and wait..

katakan padaku kekasih,,kesilapan yg pernah ku lakukan dulu..ternyata aku yg harus dipersalahkan..ku akui..

8.57 - 9.00 - 9.05 - 9.10 - 9.18 - 9.25 - 9.40 - 9.49 
hah ! pelik ea tngok nombor2 kat atas ni..ni bukan nombor sembarangan mahupun no. ekor ea..sebenarnye,,malam tadi laa aku tengok jam start dari pukul 8.57 sampai 9.49 malam aku dok tenung fone aku..tapi satu mesej pun tak de..kecewa giler kowt..mesti tertanya2 kan..knp x aku je yang mule mesej dia..serindu ape pun aku kat dia,,aku tetap akan fikir 3-4 kali tok mesej dia..sebab aku tak nak ganggu dia..aku tau dia x de masa tok aku..tp mlm tdy, penat aku berfikiran positif..dah kecewa sangat,,aku terus campak fone kat atas katil then tengok tv citer MERLIN ! sebelum ni,,kiteorang tengok citer tuh sama2 tau..tapi malam tadi..adussh ! sadis giler idop..memang laa mata aku dok menatap muka merlin..tapi otak n fikiran aku ke lain kot..melayang2 dibawa ombak rindu..muehehe..*nak jugak..aku pun tak tau sape yang tacing ngan sape..dia yang tacing ngan aku ke aku yang tacing ngan dia ? *pelik..pastu aku masok bilik kol 11 lebih gitu..tengok fone ad mesej..hati da berbunga2 dah..mmg mesej dia..mesej selamat malam..sedih laa jugak tapi still balas mesej dia..x de mood seyy..frust giler..aku rasa aku patot akui yang cinta tak semestinya memiliki..dan aku harus siap dengan segala badai yang mendatang ! jyeeaahh ! 




tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

6 comments:

  1. penantian memang suatu penyeksaan..

    ReplyDelete
  2. betul..setuju sangat..tapi kalau penantian tuh berakhir dengan kegembiraan lagy best..huk3.. :)

    ReplyDelete
  3. hehe...biasalah 2 dear...kadang2 c dia bz..kita kne faham... n dlm hubungn pasti ada masa yg mnuntut kita utk mngalirkn air mata... x selamanya bahagia jer... huhu..semoga kebahagiaan bsamamu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..betul tuh..terima kasih.. :)

      Delete
  4. setuju sangat la apa yg ditulis dalam entry ni..:) jgn terlalu mncintai seseorang tu,bersederhana dalam sesuatu perkara..:)pape pun,sys doakan yg terbaik buat kalian..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengz sis ! doakan sis jugak.. :)

      Delete

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner