Home

OWNER

Facebook

Twitter

menyesal ?

aah ! menyesal ? dah tak guna..bolee pulak tadi aku buat keje yang kurang bijak a.k.a bodoh di facebook aku dan dia..waaa ! buat apee ? aku private relay kiteorg..hewhew..aku tau masalah kecik jee tuh..tapi kalau aku da buad,,lain bulan lah baru aku tukar balek..err..dia kate,,dia nak explain kat aku kenapa bla bla bla...tp smpai saat nih,,dia tak cakap pape..mybe sbb aku tak balas mct dia kot..haha ! aku tak mara dia..cuma tunjuk perasaan jeh..aku still berharap yg dia akan explain kat aku knp ??why ?dan sampai saat nih,,aku ternanti2 mct dia..:'(

katakan kenapa ? kau membuat malam ku,,
sukar untuk tidur..lalalalala #


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

1 comment:

  1. your blog is very lovely and interesting. im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner