Home

OWNER

Facebook

Twitter

hamba ?



kita hamba Allah right ? tapi pernah tak terfikir yang kita selalu memperhambakan manusia ? example:kawan kita lah...k look..x banyak pun spesis yg macam ni..aku tengok kat laman2 sosial laa kan..kat twitter lah contohnye..ad sorang budak tuh,,dia perli membe die..die marah2 membe die..pastu sesuka hati je nak suruh itu ini..ingat membe die tuh ape ? patung yang x de perasaan ke ? tak faham betul ngan manusia macam tuh.. (-..-) ! kalau yee pun,,x yah lah nak malukan membe die tuh..ingat laa siked..budak tuh ada maruah kod..cube kalau die yg kena ? mula lah nak bertouching2 bagai..phuuih ! macam entry aku sebelum nih,,sebelum cakap,,pikir dulu..jangan nak pikir diri tu baik sangat lah..kalau dgn lelaki,,melayan aje..huh ! dah laa..malas nak cakap pasal org macam ni..aku cuma tunggu je bila balasan Allah untuk org yg macam ni..ada yg terasa tak ?? hurm..bagos lah..yang terasa tu lah yg buad..x gitu ? semoga aku dijauhkan drpd dapat kawan yg macam ni..amin..
bila manusia lain sedang berusaha menjatuhkan kita,lalu kita bersabar dan berdoa,Allah akan tolong angkat kita untuk meneruskan hidup...
orang yang paling jujur ada tiga tanda iaitu : merahsiakan ibadahnya..merahsiakan sedekahnya..merahsiakan ujian yang selalu menimpanya..
anda bijak ? fikirkan kata2 diatas..*ceh ! haha..


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

No comments:

Post a Comment

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner