Home

OWNER

Facebook

Twitter

Segmen Blogwalking Rilex Cool


hello ! entah kenape hari nih aku sangat2 rajin join semua segmen..= =' err 2 segmen je kot..haha !
kali ni,,aku nak join segmen kat atas nih..

bagi aku,dengan berblogwalking,aku dapat banyak info2 semasa..memandangkan aku bukan seorang yang menggemari berita,so dgn berblogwalking lah aku dapat tau tentang isu2 di luar minda aku..x de lah nanti dianggap mcm katak dibawah tempurung pulak kan? haha ! selain tuh,,berblogwalking jugak dapat tambah kenalan daripada berbagai negeri..mane tau ade yang tersangkut ke..haha ! *kidding

ok done ! da puas membebel kat atas tuh..so sesape nak join,,just klik je kat banner kat atas tu keyh.. :)


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

9 comments:

  1. salam...gud luck....
    salam kenal dari TiranaAduka.....
    Terima kasih sudi follow blog TiranaAduka....
    walau pun tak tinggalkan jejak .....dapat jua di kesan..japjap jap...
    nacari info ..
    anak sapa nie...hehehehhehehehe

    From TiranaAduka.....: Meningkat Lagi Pendapatan Blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..
      salam kenal jugak dari saya..
      haha ! kenal ke?n nak tanye,,
      tiranaAduka ni lelaki ker perempuan ekh??

      Delete
  2. Salam dari segmen yang sama ..
    Servis laptop disini :)
    http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/anan-computer-enterprise.html

    -->http://youismysoul.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  3. done follow...dri segmen sama ...dtg follow sye ekk
    http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  4. reena singgah sini..done follow..dtg dr segmen yg sama :)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  5. follow sini dari segmen yang sama :)

    jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-rilex-cool.html

    ReplyDelete
  6. salam. mmg x dpt dinafikan lg kalau nak kenal ramai blogger n dpt ramai follower kena la rajin BW...happy blogging!

    ReplyDelete
  7. http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/ tinggalkan jejak ni

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner