Home

OWNER

Facebook

Twitter

Contest The Best Memory Of Me by Miza Ahmad

haha ! tengok tajuk pun da tertarik nak masuk contest ni..so sesape yang teringin nak masuk tuh,,klik laa banner kat atas ni ea.. :)

nama : syazwani binti mohamed amin
impian : nak jadik anak yang solehah,nak jadik doktor,
nak bawak mak ayah pergi haji dan
nak semua impian tercapai..muehehe.. :)

ok..mesti pelik kan kenapa aku letak gambar ni..haha ! gambar ni sebenarnya gambar first and last aku dan dia sebelum dia pindah sekolah..time ni kiteorang form4..biase lah..memang dah jadi adat bila naek form4 jeh mesti kene jadi fasilitator untuk adik2 form1..dari situ aku kenal dia..banyak memori tercipta antara kami..macam sunyi aje kan gambar ni..hehe..x de laa..time ni kiteorang adekan explorace untuk adik2 form1..ni laa fasilitator group aku..dari sini,,aku mula bertegur dengan dia..mmg malu tahap gorila laa kan..haha..tapi aku hepy jumpa dia..kalau bolee tiap2 hari nak jumpa dia..tapi apakan daya...masa mencemburui kami..*ceh ! haha..time nih,,kiteorang semua macam jadi kanak2 balik..mana tak nye,,maen baling2 telor,,main simbah2 air,,terbayang lagi kat ingatan aku wajah2 keanak-anakkan dyeorang semua..waaa ! rindu weyy..haha..mmg aku akui,,zaman sekolah adalah zaman yang paling ohsemm..but now..aku hanya tinggal dengan semua kenangan yang pernah kami lalui dulu..i'll not forget about us till forever..ha ! mesti nak tau kan sape 'dia' yang aku asyik sebut je tadi..muehehe..'dia' tuh lelaki yang hujung sekali..kalau tak jelas,,bolee aje tengok kat sidebar blog ni..haha ! ok,,banyak lagy nak citer,,tapi takot semua termuntah pulak kang bace panjang lebar..hee..kita tutup cerita kita dengan tasbih kifarah... :)

hah ! nak tengok tak aku tag sape??nih laa budak2 nye..hee.. 


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

2 comments:

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner