Home

OWNER

Facebook

Twitter

2012 to 2013 ??


HAPPY NEW YEAR  !     
selamat tahun baru semua ! hewhew..tahun baru,,azam baru,,semua nak baru..tapi pakwe baru tak??haha..pakwe tetap satu..huhu..saje jeh nak post something kat blog nih..haha..ok..agak2,,ape azam aku tahun ni ek?err..


      AZAM SYAZWANI MENJELANG TAHUN 2013

·         buang sifat terlalu jeles..hewhew..
·         cuba bersabar dan kawal marah..
·         berubah kepada yang lebih baek..
·         menjadi anak yg berguna *ceh !
·         menjadi insan yang diredhai Allah..


hah ! tu je kot azam aku tahun ni..kalau dulu bolee la aku berazam nak belajar bersungguh2..tapi malang nye..aku dah habis sekolah laa..alamak ! nak pegyy skola lah esok..hewhew.. :D rindu skola.. :'( rindu 5 bestari wh0oi ! harapan semoga aku dapat jumpa budak2 nih lagy.. :)) 



tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

4 comments:

  1. ahaks ~ ada gambo aku disituuu .. heheheh .. peace ! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha bangge lak..huhu.. *lambaii tangan.. ;)

      Delete
  2. oldebes dgn azam baru. yg penting jgn putus asa. saya komen+doakan 9A+ dalam spm ;)

    ReplyDelete

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner