Home

OWNER

Facebook

Twitter

Contest The Best Memory Of Me by Miza Ahmad

haha ! tengok tajuk pun da tertarik nak masuk contest ni..so sesape yang teringin nak masuk tuh,,klik laa banner kat atas ni ea.. :)

nama : syazwani binti mohamed amin
impian : nak jadik anak yang solehah,nak jadik doktor,
nak bawak mak ayah pergi haji dan
nak semua impian tercapai..muehehe.. :)

ok..mesti pelik kan kenapa aku letak gambar ni..haha ! gambar ni sebenarnya gambar first and last aku dan dia sebelum dia pindah sekolah..time ni kiteorang form4..biase lah..memang dah jadi adat bila naek form4 jeh mesti kene jadi fasilitator untuk adik2 form1..dari situ aku kenal dia..banyak memori tercipta antara kami..macam sunyi aje kan gambar ni..hehe..x de laa..time ni kiteorang adekan explorace untuk adik2 form1..ni laa fasilitator group aku..dari sini,,aku mula bertegur dengan dia..mmg malu tahap gorila laa kan..haha..tapi aku hepy jumpa dia..kalau bolee tiap2 hari nak jumpa dia..tapi apakan daya...masa mencemburui kami..*ceh ! haha..time nih,,kiteorang semua macam jadi kanak2 balik..mana tak nye,,maen baling2 telor,,main simbah2 air,,terbayang lagi kat ingatan aku wajah2 keanak-anakkan dyeorang semua..waaa ! rindu weyy..haha..mmg aku akui,,zaman sekolah adalah zaman yang paling ohsemm..but now..aku hanya tinggal dengan semua kenangan yang pernah kami lalui dulu..i'll not forget about us till forever..ha ! mesti nak tau kan sape 'dia' yang aku asyik sebut je tadi..muehehe..'dia' tuh lelaki yang hujung sekali..kalau tak jelas,,bolee aje tengok kat sidebar blog ni..haha ! ok,,banyak lagy nak citer,,tapi takot semua termuntah pulak kang bace panjang lebar..hee..kita tutup cerita kita dengan tasbih kifarah... :)

hah ! nak tengok tak aku tag sape??nih laa budak2 nye..hee.. 


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

Quick Segment: Why We Love Blogging? By Najihah Najmy


hah ! nampak tak banner comel kat atas nih ? haha ! of coz laa nampak kan..cam biase,,segmen lagi..huhu..
ok..kali ni dia suruh kita bgtwu sebab2 kita suka berblogging..
saya suka berblogging kerana----->


  • dapat berkenal-kenalan dengan orang baru..
  • dapat menghilangkan kebosanan yang melanda..
  • dapat hilangkan stress,,*haha
  • dapat meluaskan pengetahuan
  • dapat menjana pendapatan dgn nuffnang dan lain2..
  • dapat stalker crush or someone..*not me ok.. :)
done follow you ! :)
tag mereka--->  siti syilah
                         shaila

na join??klik laa banner kat atas tu keyh.. :)








tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

Segmen 3 Hari : Cik Lyeen lagi!

adush ! siyezly..line yang lembap + kure2 ni membataskan pergerakan aku tok menjoin segala bagai segmen yang menarik + tertarik hari neyh..k lah..kali ni nak join segmen cik Lyeen..


mangsa yang ditag--->fatin sh


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

Segmen Blogwalking Rilex Cool


hello ! entah kenape hari nih aku sangat2 rajin join semua segmen..= =' err 2 segmen je kot..haha !
kali ni,,aku nak join segmen kat atas nih..

bagi aku,dengan berblogwalking,aku dapat banyak info2 semasa..memandangkan aku bukan seorang yang menggemari berita,so dgn berblogwalking lah aku dapat tau tentang isu2 di luar minda aku..x de lah nanti dianggap mcm katak dibawah tempurung pulak kan? haha ! selain tuh,,berblogwalking jugak dapat tambah kenalan daripada berbagai negeri..mane tau ade yang tersangkut ke..haha ! *kidding

ok done ! da puas membebel kat atas tuh..so sesape nak join,,just klik je kat banner kat atas tu keyh.. :)


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

petua tradisional

SANTAN KELAPA HITAMKAN RAMBUT

Uban kebiasaannya dikaitkan dengan warga emas namun sekarang sudah berbeza. Golongan muda juga tidak terlepas daripada risiko rambut beruban dek pengambilan makanan yang tidak sesuai. Jika berdepan dengan masalah ini, anda boleh mencuba petua yang berasaskan sebiji kelapa tua yang diparut serta diambil santan pekatnya. Setelah itu didiknya sehingga mengeluarkan minyak. Minyak itu kemudian dituangkan kedalam botol dan direndam bersama-sama halba. Bagi mendapatkan hasil yang cepat, sapukan minyak ini setiap hari dan rambut anda akan kembali hitam seperti sebelumnya.



PATI SERAI DAN LIMAU ATASI KELEMUMUR

Kelemumur merupakan masalah rambut yang boleh datang dan pergi. Jadi jangan berhenti daripada mengamalkan sebarang petua. Kali ini anda boleh cuba mengisarkan tiga batang serai bersama-sama dua biji limau nipis.tapis dan ambil pati sebelum menyapukannya pada keseluruhan rambut. Gosok perlahan-lahan dan biarkan selama 15 minit. Bilas dan pastikan keseluruhan rambut bersih sepenuhnya. Boleh diamalkan dua kali dalam seminggu.

credit : anizyn


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

Bloglist Blogger Baharu 2013 | Segmen

untuk yang kesekian kali nya,,aku nak join segmen yang dianjurkan sorang rakan blogger nih..segmen nih berfaedah laa bagi aku sebab dapat kenal dengan ramai lgy blogger kat luar sane..daripada aku terperuk kat dalam blog nih sorang2,,lbih baek aku melangkah selangkah tok lihat dunia blogging..
klik gambar bawah ni tau ! jom join ramai2 !


tak pun,,korang klik laa sini----->segmen


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

Segmen I Follow U,U Follow I

aku nak masuk segmen ni..x tau bole lagi ke tak..haha ! sesape yg nak join sekaki tu,,bolee la klik banner kat bawah ni.. :)

dikehendaki---->-cute
                             -cantik


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

segmen blog review by SANDRA

ok,,first of all,,aku maen terjah je keyh segmen nih..first segmen yg aku join..haha ! aku maen buat jela ape yang disuruh..tapi cam pelik jee ape yang aku buad nih..hurm..x pe lah..just try it ! :)


memandangkan tuan empunya segmen x ckp kne tag brpe,,so aku tag sorang jelah.. :)
orang yang ditag : budak comel
sesape nak join ? klik sini--->segmen


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

huh ! penat..


hari ni baru laa aku ada mood nak jenguk blog nih..
Da berhabuk da blog aku ni..setelah diteliti sehabis mungkin,,baru aku
Perasan blog aku nih comot giler ! haha ! x pe..don’t worry be happy ok..bkn
Ada sesape pun yg singgah sini..hewhew..tp untuk menyedapkan mata aku ni,
Aku da buat keputusan untok ubah segalanya dlm blog ni..so,,langkah pertama..
Ape lagi,,google laa..dan dgn sepantas kilat 
dan sedrastik taufan aku mulakan editing
Ni semua..walawei,,penat giler sey..tapi blog ni tetap comot..x pe lah..
aku je kot yg tengok..hee..sbnrnye lom habis edit lagi..
nanti lah..bila2 aku free n ad mood nk
                        Godek2 blog ni lagi nanti,,aku wat lah..                                                                    


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner