Home

OWNER

Facebook

Twitter

23.10.2012


23.10.2012…hari selasa..berlangsung lah majlis terakhir kami as a student form 5 smk Bandar maharani (BMS)..i mean,,majlis untuk kami only..bertempat di DEWAN kami yang agak baru tuh..
haha ! baru laa sngat ! hurm..macam malas je nak abes skola..hee..nak masuk form 4 laa..ty taon dpn jadik dak form 5 lagy..haha ! kalau lah boleh diatur cm tuh kan bagoz..


’setiap pertemuan ada perpisahan’..dan ‘setiap perpisahan tersirat seribu kenangan..’dan ‘setiap kenangan tu terselit kisah kita…


oh..t0uch n go laa pulak petang2 ni..huh ! 

ok ngaku..bukak tenet tadi…
Log in Facebook --> tengok wall die.. --> sakit aty.. 
--> sabar… --> tak bukak pun msj.. --> tengok wall aku.. 
--> private smue benda.. --> tengok balik wall dia..
--> rindu laa tuh.. --> stress.. --> 
log out facebook !
Aku ok..aku ok..n aku ok..now,,tngah tnggu smue org balik rumah..
hee.. sbnarnye tngah tunggu COKLAT ! haha ! bosan gak dok umah sorang2..tp mmg slh aku..
spe sruh tak nak ikot..hurm..cam ni laa aku..bila kebosanan melanda diri,,
mula la pikir pasal benda2 yang tak penting..dah laa..malas laa nak tulis lagi...hurm.. kbaii..
 Perhatian !!!     
X yah pesan kat dia yang aku sayang dia lagi !!!
X yah sampaikan rindu aku pada dia.. !
Tapi..
Tolong sampaikan yang aku nak jumpa dia dimenara gading !
Tolong sampaikan yang aku nak kami sama2 berjaya !

 kami ! student form 5 ! 

ramai yang tak datang.. :( 

dewan kami.. :)

3 gadis.. haha ! 

wow ! kaka hot ! :D

k..buruk ! 

x yah na kutuk bagai..aku tau comel ! haha ! *perasan*..

tak lupe gak yang nih ! -->
miss you syg ! 


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

No comments:

Post a Comment

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner