Home

OWNER

Facebook

Twitter

gila!

Aku da penat setia..ape kate kali nie aku x yah setia..bole tak?haha ! aku mmg jahat laa..lantak laa..kalau takot dilambung ombak,,jgn berumah ditepi pantai oii ! penat laa..rasa diri diperbodohkan..tau laa aku nie bodoh..x yah laa nak bodoh kan aku lagy..dah lah..aku pasrah laa..klu dia sayang aku,,dia yg carik aku..n aku x kan carik dia..aty aku sakit..tengzz laa buad aku cm nie..klu aku jahat,,aku layan semua lelaki laa! Nk tnggalkan kau bukan susah bagi aku laa woi ! tp mslah nye skrng nie,,aku syg kau laa! Kau pham tak nie ?shiitt!

kau mmg carik nahas dgn aku..


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

kehidupan


Dalam idop nie,kdng2 kita rasa kerdil sngat..n kkdang kita rasa hebat sngat..perlu ker kita ingat kisah lampau org lain?tak perlu kot kita cite pasal seseorang tuh..idop nie mcm roda..sekejap kat atas,,sekejap kat bawah..klu skrang kita berada kat atas,,ape salah nye tolong org lain..bukan tolong mengata..klu skrang kita berada kat bawah,,kita usaha laa dan mntak petunjuk Allah..

Huh! Aku rasa down sngat skrng nie..dah laa result tak berapa ok..yela..maen2..aku kan budak2 lagy..now,,tngah merajuk ngan org tersayang..tapi ntah dia tau ke tak yg aku tngah angin dgn dia..hurm..rindu kat akak laa pulak..hisy! mcm2 laa..SPM lagy bape hari je lagy..hope aku dapat buad yang terbaik dan semoga keputusan yg akan aku peroleh bulan 2 taun dpn nanti boleh banggakan mak ayah aku..amin..



tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

trial ! trial !

huh ! penad ! na daftar matrik..tapi malas na buad..hehe..tau tak aku mohon matrik mane ? of coz arr kat labuan n perak.. haha ! mmg na jaoh2 pun.. dekat x best arr..tu pon belum tentu aku pegy..hurm..trial da start..na kate soalan nye senang,,ta jugak..susah laa siket..but seri0usly,,minggu depan subjek yang bole meragut nyawa aku beb ! huh ! takowt giler..hurm..pape pown,,wish me luck keyh ! :)



tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers
 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner