Home

OWNER

Facebook

Twitter

colour that personalize you !

now,,1:10 AM and i'm still awake. . ta ley tido. . ntah la. . buntu sngt skrng nie.  .juz teringat kat dia je. rindu kowt kat dia. .ok. . stop ! x nak layan perasaan malam2 nie. .ty bengkak lak mate aku esok. .tak pasal2 kantoi gitu je kang. .k lah. . memandangkan aku nie peminat setia PINK, , so aku nak cakap pasal warna. . warna dan personaliti seseorang. . aku juz na ckp pasal warna pink n biru je. .kah3 ! 


Ø   Pink >merah jambu<

Warna yang sering dilambangkan dgn kasih sayang,sensitiviti,kelembutan, kewanitaan dan kemanjaan. .warna nie jugak sering dikaitkan dengan sifat keanak-anakan,kurang matang,kendiri rendah serta mudah berubah2. . warna nie jugak menyebabkan individu merasa kurang semangat,lesu,rapuh serta sering memerlukan RASA DISAYANGI. .


Ø   Biru                                          
                                                                    
sering dikaitkan dengan individu pemikir,tenang,romantik,teratur,praktikal, berstruktur,kesungguhan terhadap tugas yg diberi,terlalu berhati2 dan menunjukkan keyakinan dlm berkomunikasi. . individu ini juga  kdng2 boleh mnjadi konservatif,KURANG MEMPERCAYAI ORANG LAIN dan terlalu kritikal terhadap diri dan org lain. .
        
ok,,that’s all. . ape pun, kita tak digalakkan untuk mempercayainya 100% ok ! ape yang penting skrg nie dah pukul 1:46 AM, ,time to sleep. .gud nite. . :’) *waiting for him to enter my dream. . :’) *


tunggu ap lagi ? jum komen... :)

Daisypath Anniversary tickers

No comments:

Post a Comment

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner